PENTRU NEVOILE DUMNEAVOASTRA

GLOBALTRANSPORT.RO ARE SOLUTIILE NECESARE

Pentru ca avem experienta si ne adaptam cu rapiditate solicitarilor adresate de catre clientii nostri, chiar daca acestia sunt persoane fizice sau companii.

Oferim servicii de transport national si international, mutari de mobila sau chiar si relocari de birouri si centre comerciale. Luand in considerare aceasta varietate de servicii si experienta de peste 5 ani pe piata din Romania, compania noastra se poate dovedi o alegere inspirata indiferent de perioada, volum sau distanta dintre cele doua zone implicate in procedura de transport.

Pentru o oferta detaliata privind unul sau mai multe dintre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati.

Ne-am dorit intotdeauna sa progresam, sa evoluam odata cu piata de servicii de transporturi interne si internationale. Putem spune ca ne-am atins acest obiectiv, in acest moment detinand una dintre cele mai bune flote de masini implicate in acest proces.

In plus, am avut intotdeauna in vedere implicarea in ceea ce priveste resursele umane ale afacerii noastre si am dorit sa fim inconjurati de oameni de un profesionalism iesit din comun. Astfel, dupa mai bine de 5 ani de recrutare continua, am ajuns intr-o formula ideala, angajatii nostri avand ample capacitati de comunicare si multiple abilitati necesare in domeniul transporturilor.

Nu ne vom opri aici in ceea ce priveste evolutia companiei noastre si avem in vedere imbunatatirea constanta a tuturor serviciilor pe care vi le oferim.

Vom investi in continuare in logistica, vom pune bazele unei companii mult mai mari si vom avea grija ca personalul nostru sa fie pe masura asteptarilor voastre.

In urmatorii ani dorim sa ne consolidam pozitia pe piata serviciilor de transport intern si international, drept pentru care o buna parte dintre activele companiei se indreapta in evolutia constanta a tuturor departamentelor. Orice investitie o facem cu mult tact si luam in calcul orice sfat venit din partea voastra, asta pentru ca dorim sa crestem odata cu voi, clientii nostri fideli!

230Proiecte realizate
68Clienti multumiti
147Vehicule in flota
105Oameni dedicati

SUNTEM DEDICATI IN OFERIREA CELOR MAI BUNE
SERVICII LA CELE MAI MICI PRETURI

CERE OFERTA